Žertovné dárky

Pobavit. To by rozhodně mělo být cílem každého dárku, který někomu dáváme. V tomto ohledu totiž platí, že praktických věcí má doma každý dost, a tak právě ona netradičnost bývá to hlavní, co konkrétního obdarovaného zajímá. A tak i žertovné dárky rok od roku trhají statistiky prodejnosti, jelikož každý ví, že právě jimi potěší nejvíce. Stačí jenom vybrat z několika tisíců variant, které se mohou vztahovat k pohlaví obdarovaného, k věku obdarovaného, ale třeba i k životní události.

Čokoládou nic nezkazíte

Také máte ve svém okolí někoho, kdo rád mlsá čokoládu? Potom jeho zálibu můžete spojit s další, jako je například počítač, tenis nebo kutilství. Doslova se tak nabízí čokoládový notebook, tenisová sada, nebo sada nářadí. To vše samozřejmě z čokolády. A takové žertovné dárky spojené s čokoládou nejsou ty jediné, jelikož stejně tak lze potěšit třeba i čokoládovou bankovkou, nebo hanbatou bonboniérou.

Originální buďte při každé příležitosti

clanek-detailAť už se jedná o narozeniny nebo svátek, ani v tomto případě není třeba být pozadu, a raději vybrat žertovné dárky, než něco běžného, co dají všichni ostatní. A hledáte-li další možnosti inspirace na žertovné dárky, co třeba vsadit na alkoholickou, nebo jinou zábavnou deskovou hru? Zaručeně si s ní ještě užijete mnoho zábavy. Stejně tak ale může mezi žertovné dárky patřit i mnoho dalšího, spojeného s alkoholem. Třeba otvírák na pivo se zabudovaným počítadlem, nebo unikátní chladicí půllitr. Nejenom vtipný, ale pro každého pivaře také praktický dárek. Podívejte se na vtipné dárky.

Netradiční oblečení? Skvělá volba

Výše uvedenými možnostmi ale tyto žertovné dárky nekončí. Skvěle totiž pobavíte i tím, pokud koupíte třeba plavky. Nikoliv ale obyčejné, ale buď retro model, nebo model, jaký nosil známý filmový hrdina Borat. Stejně tak se ale dokonale nabízejí třeba různé paruky, nebo třeba čepice s vousy. Ideální volba, jak být v zimě inkognito, a navíc se skvěle zahřát. A věřte, že podobných zajímavých variant je ještě mnohem více. Stačí si jenom vybrat ten správný žertovný dárek.

Podívejte se také do kategorie Vtipná trička.