Výběr dárku k svátku nebyl nikdy jednodušší

Vymyslet neotřelý dárek k svátku je kumšt. Co vybrat, aby to nebylo málo, ale zároveň, aby to nebyl dárek jako k narozeninám? Abyste si už nemuseli více lámat hlavu, připravili jsme pro vás několik tipů na osvědčené dárky pro muže, ženy, babičky, partnery i kamarádky. Garantujeme vám, že s žádným z těchto dárků k svátku nešlápnete vedle!

Dárky k svátku pro muže nejsou žádná věda


Znáte nějakého muže, který nepije pivo? My taky ne. Proto když jakéhokoliv kluka, muže či dědečka obdarujete chladícím půllitrem, tak máte jistotu, že jste vybrali správně. A dámy, pokud ten půllitr dáte před příchodem drahé polovičky z práce vychladit, tak budete za hvězdu domácnosti!


Oblíbeným dárkem pro muže k svátku je i cokoliv, co souvisí s kutilstvím. Pokud si na výběr dalšího nástroje do dílny netroufáte, nevadí – zachrání vás originální propiska, která je k nerozeznání od klasického šroubu. Do kanceláře pak každý muž ocení doplněk v podobě imitace zlaté cihličky. Ta funguje jako těžítko a na pracovním stole vypadá fantasticky!


Doplňky do koupelny pro maminku, nanopodložka pro tatínka


Každá žena se nechává ráda hýčkat, proto jsou šumivá srdíčka do koupele sázkou na jistotu. Růžová srdíčka jsou navíc skvělým dárkem nejen ke svátku, ale i k Valentýnu. Nejen do vany, ale i jen tak k dobrému filmu se hodí šálek horkého čaje. Pokud máte ve svém okolí opravdového milovníka sypaných čajů, darujte mu vtipný louhovač v podobě panáčka.


Poslední 4 tipy na dárky k svátku rozhodně nikdy nezklamou:
•    nanopodložka do auta se hodí všem, kdo často řídí a věčně hledají ideální místo, kam si v autě odložit telefon;
•    masírovač hlavy ocení každý, kdo miluje nekonečné škrabkání ve vlasech;
•    toaletní papír se sudoku je spolehlivým řešením na zkrácení dlouhé chvíle na toaletě
•    a čtyřlístek v plechovce „Vypěstuj si sám“ vykouzlí úsměv na tváři všem napříč generacemi.