Víno jako dárek: K narozeninám, svátku, svatbě i promocím

Pokud nevíte, co svému partnerovi, kamarádovi či kolegovi z práce věnovat k narozeninám, svátku nebo jen tak, sáhněte po vínu. Tento nápoj je totiž univerzálním dárkem, který potěší kohokoliv. Abyste mohli pojmout víno jako skutečný dárek, věnovat jej můžete i ve speciálním dárkovém balení.

Víno jako dárek je vhodné k různým příležitostem

 

Není nic horšího, když druhému dáte nevhodný dárek. V případě vína se vám to nikdy nestane. Tento oblíbený nápoj přitom můžete druhým darovat při různých příležitostech. A to k narozeninám či svátku, ale i na Vánoce nebo u příležitosti svatby či výročí.

 

Víno k narozeninám: Sáhněte po dárkovém balení s číslem

 

Jestliže chcete darovat víno druhému člověku k narozeninám, věnujte mu odrůdu, kterou má nejraději. Slaví-li navíc kulatiny, trefou do černého je pro něj víno v dárkovém balení opatřené číslem. A to třeba třicítkou, čtyřicítkou, padesátkou či šedesátkou.

 

Víno jako dárek by mělo být nezbytností zejména v případě takového životního jubilea, kterým je padesát let. Kromě klasické odrůdy v tomto případě můžete zvolit také slavnostnější dárkové šumivé víno se zlatem, kterým si oslavenec může s ostatními připít na své zdraví do nadcházející padesátky.

 

Víno k svátku či jen tak

 

Poohlížíte se po univerzálním dárku, který někomu věnujete k jeho svátku? Opět sáhněte po vínu. Pokud chcete toho druhého potěšit, víno mu zkuste darovat i jen tak. Dobrou volbou je v tomto případě dárkové víno potištěné věnováním. Dárkové víno tak můžete věnovat třeba „Tatínkovi“, „Dědečkovi“, „Mamince“, „Babičce“ nebo „Nejlepšímu šéfovi“.

 

Svatební víno nebo dárkové víno k promocím

 

Víno jako dárek nachází využití i během zlomových okamžiků našeho života. Pokud chcete novomanželům popřát do společného života to nejlepší, věnujte jim dárkové svatební víno. K úspěšnému zakončení vysoké školy a k odpromování je zase skvělou volbou dárkové víno k promocím.