Vánoční tipy na dárky pod stromeček

Vánoce jsou každý rok obdobím, kdy dbáme nejenom na tradice, ale samozřejmě pro mnohé i na to hlavní, a to je potřeba dávat si dárky. Vánoce se blíží neúprosným krokem. Snad každý z nás řeší dilema, co pod stromeček koupit svým nejbližším. Přinášíme vám tipy na vánoční dárky, kterými na Štědrý večer ohromíte manžela, manželku, děti, tchýni nebo třeba babičku.
V tomto směru i my samozřejmě musíme naši rodinu, známé a přátele obdarovat. A ať už raději kupujete s předstihem, nebo necháváte vše na poslední chvíli, ve všech případech se vám budou hodit naše tipy na vánoční dárky, díky kterým zaručeně vyberete to pravé, které každého vyloženě zaujme, potěší, ale v mnoha případech i pobaví.

Zkuste to s netradičními cukrovinkami
Je ve vašem okolí někdo, kdo doslova miluje čokoládu? Potom máte vyhráno, jelikož můžete jít cestou výběru právě tímto způsobem. Koupit obyčejnou bonboniéru nebo tabulku čokolády by však nebylo to pravé, a tak je lepší jít cestou originality. Mezi čokoládovými dárky nabízíme třeba čokoládový notebook, čokoládová sada nářadí, nebo čokoládová kosmetická sada. Ideální volby jak dárek pro muže, tak pro ženy. Navíc kromě toho, že je zaručeně pobavíte, je potěšíte i ve chvíli, kdy čokoládu ochutnají a budou si tak dokonale vychutnávat její lahodnou chuť.

Něco pro milovníky květin a rostlin
Je jasné, že pokud chceme opravdu darovat ten pravý a ten na první pohled nejlepší dárek, je třeba zohlednit také zájmy obdarovaného, a podle nich by se měli právě tipy na vánoční dárky přímo točit. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo rád pěstuje rostliny či květiny, můžete mu svým dárkem rozhodně vyrazit dech, a to jednoduchými sadami na pěstování mnoha věcí. Lze si tak vypěstovat nejenom vlastní olivy, ale třeba také masožravou rostlinu, bonsai, nebo i slunečnici. Stejně tak je ale možná sada na pěstování čaje a kávy. Chcete-li však darovat i kousek toho štěstí, můžete. K tomu je jako stvořená sada na vypěstování vlastního čtyřlístku.

Kosmetikou zaručeně nic nezkazíte
Pokud zmíněné možnosti podle vašeho zájmu stále ještě nejsou ty pravé, nezoufejte, jelikož tipy na vánoční dárky zaručeně ještě nekončí. V daném směru totiž můžete vsadit třeba i na dárky nejoblíbenější, a to dárkové balíčky. Opět ale platí, že je třeba se lehce odlišit, a zapojit tak i větší množství humoru. V tom přijdou vhod varianty, jako jsou kosmetické balíčky pro muže, jejichž lahvičky imitují ty od motorového oleje, dále kosmetické balíčky pro golfisty, hokejisty, nebo třeba i myslivce. Vše je vytvořeno tematicky a s výraznou dávkou vtipu. Samozřejmě stejně tak můžete plně vsadit na tradiční varianty, ideální třeba pro babičku.

Společenská hra pobaví i vás
Čím ale zmíněné tipy na vánoční dárky ideálně zakončit? V tomto směru to mohou být jistě deskové společenské hry. I ty mohou zaujmout, a zároveň nabídnout i mnoho variant, a to od těch vědomostních, po zábavných, přes varianty pro dospělé – s alkoholovým, nebo třeba i lehce erotickým nádechem.
 

Co pod stromeček mužům? V hlavní roli netradiční dárky

Poohlížíte se po vánočním dárku pro muže, ale došly vám nápady? Partnerovi, manželovi, tatínkovi, dědečkovi, strýčkovi či kolegovi z práce zkuste darovat něco netradičního. Milovníky rychlých strojů potěší USB flash disk ve tvaru motorky. Trefou do černého je také alkoholová ruleta, která zpestří každou vánoční a posléze silvestrovskou party. Když nevíte, co vtipného mužům pod stromeček, na Vánoce jim udělá radost rovněž mluvící dálkový ovladač žen nebo originální polštář ve tvaru sudu piva.

Co pod stromeček ženám? Vsaďte na něžnost

Ženy jsou od přírody něžná a romantická stvoření. Vánoční dárek pro partnerku, manželku, maminku, babičku či tchýni proto vybírejte obzvlášť obezřetně. Věnujte jim na Vánoce takovou věc, která je nijak neurazí a zároveň je zahřeje u srdíčka.

Nádherným vánočním dárkem, který potěší každou ženu, je balíček luxusní levandulové kosmetiky. Velmi originální je také perla přání s řetízkem, jež jsou ukryty v plechové krabičce. Všechny ženy během Štědrého večera jistě ohromíte také originálním hrnečkem, který má místo ouška zlatý prstýnek zdobený kamínkem Swarovski.

Co pod stromeček dětem? Originální hry a hračky

Když přemýšlíte nad tím, co dát svým dětem pod stromeček, výsledek by se měl odvíjet od toho, zda máte doma holčičku či chlapečka. Výběr konkrétního dárku samozřejmě závisí na věku i zálibách vašeho dítěte. Co se mu může třeba líbit? Originálním dárkem pro děti je například projektor noční oblohy, vtipálci ocení chechtající se pytlík, snílci zase lapač snů a hravé děti například nejrůznější hlavolamy či postřehové hry.