Tipy na vánoční dárky

Vánoce se kvapem blíží a vy ještě nemáte dárky? Vánoce jsou svátky klidu a míru, tak hoďte stres za hlavu a nechte se inspirovat našimi tipy na vánoční dárky. Nakoupíte v klidu domova a pro celou rodinu.
Sekce Dárky pro ženy je rozdělena do kategorií: dárky pro maminku, manželku, přítelkyni, babičku  a sestru. Poděkujte tím správným dárkem, aby věděla jak moc pro vás znamená i beze slov.

Žena vždy ocení bytové doplňky, které její domov udělají stylovějším. Slánka a pepřenka Ptáček se hodí pro všechny romantické duše. Slánka a pepřenka Houpačka vynikne v minimalistickém interiéru s převládajícími prvky bílé a černé. Vášnivé kuchařky budou nadšeny z karafy na olej a ocet ve vynikajícím designu. Pořádkumilovné hospodyňky již nemusí starý, nevzhledný odkapávač schovávat. Odkapávač na nádobí Les je vyvinut ve svěžím a moderním designu s dokonale promyšleným systémem na odkládaní nádobí. Intimní chvilky ve dvou zpestří hra Harašeníčko. Otestujte jak se znáte navzájem pomocí společenské hry Poznej partnera. Vtipnou formou psaná hra pobaví a dokonale poznáte jeden druhého. Více na: Vánoční dárky pro ženy.
 
Sekce Dárky pro muže je rozdělena do kategorií: Dárky pro tátu, manžela, přítele, dědu a bratra. „Zlato, nevíš kde mám klíče?“ Pokud je vám tato věta notoricky známá, perfektní dárek bude Smart finder - hledač klíčů. Po stisknutí ovladače, začnou klíče pískat. Pro hravé jedince je připravena Jenga věž. A aby nebyla ledajaká, jde o alkoholovou Jenga věž. Komu spadne, ten si dá panáka. Říká často, že si dá jen jedno pivo, ale v ledničce jich chybí 5? Ideální dárek je otvírák s počítadlem. Displej nemilosrdně počítá a nic nezapírá. Více na: Vánoční dárky pro muže.
 
Děti Vánoce milují. A ještě víc milují dárky. Vybírejte kvalitní dárky s nápadem v sekci Dárky pro děti, která je přehledně rozdělena do kategorií: hračky pro holky, kluky, dřevěné hračky, levné hračky, ptákoviny, retro hračky. Obří nafukovací boxerské rukavice jsou parádním dárkem pro všechny kluky. Balení obsahuje i nafukovací ochranné helmy, aby byl vtipný box bezpečný. Děvčata potěší sada na výrobu svíček nebo kreativní sada na výrobu šperků. Více na: Dárky pro děti.