Tipy na originální dárky pro paní učitelku do školky i do školy

Konec školního roku se nezadržitelně blíží. Už také přemýšlíte nad tím, jaký dárek koupíte paní učitelce svých dětí? Ať už vaše dítě chodí do mateřské, nebo základní školy, dárek pro učitelku je na závěr roku slušností. Chodí vaše dítě také do družiny, základní umělecké školy či do kroužků? Dáreček by v tom případě měli dostat také jeho další vyučující.

Pečený čaj, med či čokoláda pro paní učitelku

 

Aby paní učitelka nedostávala na konci školního roku jenom samé květiny, se kterými nebude vědět, co dělat, zkuste ji naopak potěšit originální drobností. Každou vyučující zaručeně zaujme i malý dárek, který jí její žák daruje upřímně a s láskou.

 

Jestli o paní učitelce víte, že ráda mlsá, trefou do černého bude pečený čaj nebo med s višněmi. Tyto lahodné a zároveň zdravé produkty mají na sobě etiketu s nápisem „Pro paní učitelku“. Pokud se vám o vyučující vašeho dítěte doneslo, že zbožňuje čokoládu, využijte toho. Věnujte jí tabulku vynikající mléčné čokolády s nápisem „Pro paní učitelku“.

 

Poděkování za úsilí během školního roku

 

Paní učitelce můžete za její úsilí během školního roku samozřejmě i poděkovat. A to rovněž čokoládou. Zvolte přitom tabulku s nápisem „Děkuji paní učitelko“. Pokud vaše dítě učí muž, zaručenou radost mu udělá čokoláda s nápisem „Děkuji pane učiteli“.

 

Paní učitelce a panu učiteli můžete poděkovat i dalšími pochutinami nebo dárkovými předměty. Jistě nepohrdnou například energetickým nápojem nebo stylovým keramickým hrnečkem, které jsou opatřeny nápisem „Děkuji paní učitelko“ nebo „Děkuji pane učiteli“.

 

Další dárkové předměty, kterými potěšíte učitelku na konci školního roku

 

Děti školou a školkou povinné mají spoustu dalších možností, prostřednictvím kterých potěší své vyučující na konci školního roku. Originálním dárkem je například také keramický hrníček s nápisem „Hrníček učitele“ nebo „Hrníček učitelky“. Jejich vyučující jistě dojme i retro hrníček „Nejlepší učitelka“.

 

Pokud má paní učitelka ráda něco ostřejšího, darujte jí na závěr roku luxusní šumivé víno se zlatém. Jestli má zároveň i smysl pro humor, trefou do černého je sklenička na víno s nápisem „Dva důvody, proč být učitelkou: červenec a srpen“.

Podívejte se také na dárky pro studenty a dárky pro spolužáky.