Retro plavky

Staré dobré časy v podobě retro módy jsou zpět. Do interiérů se vrací retro prvky, nábytek i dekorace jsou také retro. Ulice plní kalhoty do zvonu, čelenky ve vlasech, maxišaty, áčkové sukně i bekovky. Dámy nosí retro účesy i výrazný retro make-up. To správné retro nehledejte na ulici ani u sousedů doma. To správné retro bude na pláži. Hit letošního léta jsou dokonalé retro plavky.
Poslouží jako vtipný dárek pro kamarády nebo drahé polovičky. Pro všechny milovníky filmu Rozmarné léto, kde retro plavky hrdě nosil Rudolf Hrušínský. Budete ozdobou každého koupaliště.

Jejich využití nemusí být pouze ke koupání. Skvěle vám poslouží jako vtipný model na maškarní party. Doporučujeme doplnit šnorchlem a koupací čepicí. Váš kostým bude nepřekonatelný. Pokud se chystáte sjíždět vodu, nesmí retro plavky chybět ve vaší výbavě. Jsou prodyšné a velmi rychle schnou.
 
Retro plavky nejsou pouze vysoce módní, ale především funkční. Chrání větší část těla před škodlivými slunečními paprsky a povětrnostními vlivy. Skvěle maskují nedostatky a efektivně zakrývají problémové partie našich těl. Větší bříško nebo silnější hýždě? S retro plavkami žádný problém. Veškeré nedostatky pečlivě schovají. Apartní nohavičky zakryjí pomerančovou kůži. Již se nemusíte stydět ukázat svou postavu v plavkách. Tyto dárky jsou vhodné na letní dny.
 
Retro plavky můžete koupit sobě i drahé polovičce. V nabídce naleznete plavky dámské i pánské. Aby nedošlo k záměně jsou pánské plavky v modré barvě a dámské v příjemné červené. V kombinaci s bílou jsou vhodné pro všechny barevné typy a slušet budou brunetce i blondýnce. Nenechte si ujít nabídku na retro plavky. Vtipný a zároveň stylový kousek nesmí ve vašem šatníku chybět. Ideální na pláž, k bazénu, na maškarní, na sjíždění vody, jako odpočinkový oděv na chatu či chalupu. Buďte IN v retro plavkách! Podívejte se také na kategorii vtipná trička s potiskem.