Přizvěte do ložnice třetího v podobě erotického dárku…

Nenechte si své erotické hrátky s partnerem zevšednět a vyzrajte na nudu s erotickými dárky – můžete jimi obdarovat jak přátele, tak i sebe s partnerem a zažít lechtivé chvilky i ve vaší ložnici. Máme pro vás pár tipů na erotické dárky, které jsou 100% sexy sázkou na jistotu!

Erotické dárky, které nejen vzruší, ale i zachutnají


Jako sladkou předehru vyzkoušejte třeba želé v podobě pindíků – drobní barevní želé pindíci jsou skvělým dárkem na kamarádčinu rozlučku se svobodou. Alternativou pro muže pak může být lízátko ve tvaru ženského těla, které je propracované do posledního detailu. Nechte lízátko ráno partnerovi u snídaně a uvidíte, jak natěšený dorazí z práce domů!


Sladkým erotickým dárkem mohou být i sladké střapce, které lze pomocí samolepek připevnit na dámské poprsí a nechat partnera, ať si užije svoji sladkou chvilku a střapce sundá svými ústy. Na oplátku pak může partnerku překvapit svojí chloubou schovanou ve sladkých slipech, které tvoří více jak 330 malých bonbonků.

Vzrušení i zábava v jednom? Vyzkoušejte erotické hry


Vsaďte na netradiční předehru v podobě společenských erotických her, kterých je k dostání čím dál více. My doporučujeme třeba hru Chilli Pikantní zotročení, se kterou zažijete se svým partnerem ty nejpikantnější erotické chvilky ve vašem vztahu. Vášnivá hra Milování vám zase pomůže ve chvíli, kdy se nebudete moci rozhodnout, na kterou milostnou polohu máte právě chuť.


Přemýšlíte občas, jak dát partnerovi najevo, že máte právě teď chuť na sex? Máme pro vás 2 praktické pomocníky, se kterými to bude hračka. Vyzkoušejte třeba stolní zvoneček na sex, kterým si o svoji chvilku něžností jednoduše zazvoníte. Nebo vsaďte na povlak na polštář, u kterého si můžete vybrat ze 2 tematických stran – jednu stranu zdobí nápis „Dnes ano, miláčku“ a druhou „Dnes ne, miláčku.“ Erotické produkty jsme pro vás umístili do kategorie Ostatní dárky.