Příroda volá! A tyhle dárky „na ven“ taky

Vyrazte si užít krásného počasí a kochejte se okouzlující přírodou všude kolem vás! Abyste si výlet za hranice města užili na maximum, máme pro vás tipy na několik vychytávek, které se vám budou určitě hodit. Anebo je můžete použít jako originální dárky pro vaše přátele, pro které jsou výlety do přírody denním chlebem.

Vyrážíte na kolo? Zásobte se energií!


Aby vám nikdy při cyklotoulkách po krásách naší i cizích zemí nedošla energie, přibalte do batůžku externí baterii. Pomocí USB připojení s ní dokážete pohodlně nabít telefon a navíc se vám díky malému rozměru vejde i do kapsy. Energie však může dojít nejen vašemu telefonu, ale i přímo vám. Nedejte žízni šanci a mějte vždy po ruce stylový cyklootvírák, který si poradí s každou lahví.


Pokud plánujete delší letní cestování nebo máte ve svém okolí vášnivého cestovatele a vymýšlíte pro něj dárek, vsaďte na stírací mapu světa. Mincí nebo nehtem můžete jednoduše setřít barvu na těch místech, která už jste v rámci svých cest navštívili. Různé kontinenty i země jsou zobrazené v různých barvách a po setření vytvářejí úžasný přehled o tom, které země neunikly vašim cestovatelským výletům.


Houbaři i rybáři, pro všechny máme stylové dárky


Máte doma rybáře, který by byl nejraději od rána do večera u vody? Zpříjemněte mu posezení na kraji rybníka termoskou dobrého čaje, který si může nalít do originálního plechového hrnku – ten je pro rybáře jako dělaný!


U vody, při procházce v lese nebo při stanování se rozhodně bude hodit i multifunkční svítilna 8v1. Ta díky výrazné LED žárovce nejen posvítí na stavění stanu i vaření guláše, ale budou se vám hodit i v ní schované nůžky, kleště, pilník, šroubovák a řada dalších zálesáckých pomocníků. A jako finální tip na originální dárek do lesa i na chalupu pro vás máme houbařský set. Obsahuje košík, nožík, štěteček a nepromokavou čepici a uděláte s ním radost každému nadšenému houbaři!