Překvapení na Valentýna může mít podobu originálního dárku i zážitku

Svátek svatého Valentýna, který připadá na 14. února, je dnem, který patří všem zamilovaným. Chcete, aby vaše drahá polovička zažila na Valentýna opravdové překvapení? Vsaďte na originální dárky a zážitky.

Překvapení na Valentýna jako originální dárek

 

Na Svátek svatého Valentýna zkuste svého partnera či svou partnerku tentokrát překvapit něčím originálním, a ne pouze pugétem růží nebo romantickou večeří v restauraci. Překvapení na Valentýna, ze kterého vaší drahé polovičce doslova padne brada, můžete hravě vykouzlit i v pohodlí svého domova.

 

Svému protějšku věnujte například originální hrnek s překvapením ve tvaru srdce, který v sobě skrývá romantický potisk. Tento hrneček má v sobě skrytou zprávu. Vaše drahá polovička si ji bude moci přečíst tehdy, až do hrnečku nalije horkou vodu.

 

Tipy na další romantické dárky s překvapením

 

Překvapení na Valentýna můžete darovat i v podobě dalších romantických dárků. Zejména ženy budou nadšené třeba z růže z Jericha, anebo z plechovky, v níž se jako překvapení spolu s řetízkem, přívěskem a náušnicemi ukrývá perla přání. Originální je rovněž dárek Grow me: Miluju tě! – jde o dárkový balíček, ve kterém najdete vše potřebné pro pěstování květin věnovaných z lásky. A to včetně květináče či semínek.

 

Nápady na dokonalý romantický večer

 

Chcete si se svou drahou polovičkou udělat hezký večer i 14. února? Naplánujte si na Valentýna pro svého partnera či svou partnerku jedinečné překvapení, díky kterému pro vás bude valentýnský večer opravdu neobyčejný. Překvapte se navzájem originálním valentýnským dárkem, který vám zároveň přinese i jedinečný zážitek.

 

Vsaďte na dárky s romantickým či erotickým nádechem a užijte si Valentýn ve víru vášně. Tím pravým překvapením na Valentýna jsou například kostky lásky nebo erotické hry Kamasútra či Francouzská hra lásky. Příjemné valentýnské chvilky v ložnici, na které budete ještě dlouho vzpomínat, vám přinesou také růžová plyšová pouta, horké lávové kameny nebo čokoláda na tělo.