Práce a práce

Věčně zaneprázdnění a stěžující si, že den má pouze 24h. Práce je pro ně vším. Těžko se s nimi plánuje setkání, ale pokud je nezdrží práce, přijdou na 100% včas - protože čas jsou peníze a těmi se nesmí plýtvat. Máte ve svých přátelských nebo partnerských řadách workoholika? Pak je tahle sada dárků pro pracovně vytížené tím, co hledáte. Kravaty pro nejlepší pracovníky, trofeje a trička, všechno trefně popsané s vtipným nádech, to jsou pravé dárky pro těžce pracující.

Máte práce a práce nad hlavu? Jelikož jsou čas peníze, přinášíme tipy, jak zvýšíte efektivitu své práce na 100 %. Také vám dáme tipy na to, co dělat, aby vás práce a práce bavila.

 

Svou práci si předem naplánujte
Jak být v práci efektivnější? V prvé řadě si vše, co chcete udělat, naplánujte. Každé odpoledne nebo večer si vyčleňte 5 minut a sepište si všechny vaše pracovní plány na následující den. Pokud budete tento trik dodržovat každý den, zajistíte, že se vám práce a práce nebude rozhodně kupit.

 

Neprokrastinujte a nenechte se při práci rozptylovat
Jestliže chcete, abyste svou práci vykonávali efektivněji, nenechávejte se od ní odvádět nejrůznějšími rušivými vlivy. Ztište mobilní telefon, aby vás nikdo nerušil, svou e-mailovou schránku kontrolujte ve vyhrazených časech pouze třikrát denně a zablokujte si v práci přístup na sociální sítě, které jsou největšími žrouty pracovního času. Vaše práce a práce vám díky tomu půjde lépe od ruky.

 

Zkuste si svou práci zpříjemnit
Máte pocit, že je to jenom práce a práce a žádná zábava? Aby se vám vaše zaměstnání lépe vykonávalo, zkuste si jej trochu zpříjemnit. A to například hrnečkem na kávu nebo lahví na pití s veselým nápisem. Úsměv na tváři vám udělá také veselé sítko na čaj a samozřejmě i kvalitní káva, čaj a čokoláda, které jsou výbornými nakopávači.

 

Práce a práce nad hlavu? Zbavte se přebytečného stresu
Zdá se vám, že v práci nestíháte a máte práce a práce nad hlavu? Rozhodně se nestresujte a buďte nad věcí, jedině tak předejdete nepříjemnému vyhoření v práci. Abyste ve svém zaměstnání měli stres pod kontrolou, pořiďte si antistresové pomůcky, které začněte pravidelně používat. Ať už jde o antistresové mačkací balónky ve tvaru citrónu či srdce, o antistresové omalovánky, o antistresovou hru Pop it nebo o antistresové pero.

 

Dělejte si v práci přestávky
Abyste pracovali efektivně a nebyli unaveni, pomůže vám, když si při výkonu práce budete dělat pravidelné přestávky. Po 1 hodině práce si vždy dopřejte 10minutovou pauzu. Aby vám šla práce a práce lépe od ruky, také pravidelně jezte. Budete mít nejen více energie, ale na výkon práce se budete také lépe soustředit. Nakupte si nějaké best dárky.