Pivo Duff

Seriál Simpsonovi rozhodně zná každý z nás. Především jeho hlavní a nejdůležitější postavu, kterým je Homer Simpson. Jeho doménou ale nejsou jenom ztřeštěné a hloupé nápady, ale také doslova neustálé pití piva, a to své jedné oblíbené značky, kterou je pivo Duff.
A právě my nyní přicházíme se skvělou zprávou pro všechny milovníky právě Homera, jelikož jeho pivo DUFF můžete ochutnat i vy, a tak si dokonale vychutnat onu slast, kterou přináší právě jemu. Uvidíte, že u jednoho rozhodně nezůstanete, a to i kdybyste se sebevíce snažili.

Pro sebe, ale i jako dokonalý dárek
Je jasné, že pokud seriál Simpsonovi milujete, je toto pivo doslova povinností nejenom koupit, ale hlavně ochutnat. Stejně tak ale může být pivo Duff i skvělým alkoholovým dárkem pro každého, o kom víte, že na seriálu také ujíždí. Můžete si být jisti, že ani on legendárnímu Duff beer Premium Lager neodolá. Samozřejmostí je pro něho naprosto typická plechovka s přesným logem pivovaru, který zásobuje nejenom Homera, ale také všechny jeho kumpány z baru U Vočka. Pivo DUFF patří mezi nejoblíbenější pivní dárky.

Ideální ledově vychlazené
Zapomeňte tedy na piva známá z regálů našich obchodů a vyzkoušejte konečně nějaké, které má svůj styl, neopakovatelnou chuť a hlavně příběh. Právě to je pivo Duff, které potěší i svou chutí a obsahem alkoholu. Jako správný ležák ho má celkem 4,7 procenta. A jakmile ho poprvé ochutnáte vy, nebo obdarovaný, bude vám jasné jediné. Při nejbližší pořádané párty dáte sbohem tradičně vybíraným variantám a budete styloví. Nezapomeňte, plechovka piva Duff, stejně jako každá jiná má objem 0,33 l, a tak je vhodné se velmi dobře zásobit. Nakoupíte si hned několik těchto kousků, které vám budou ostatní hosté stoprocentně závidět. A tak jim už jenom stačí říci, kde je mohou koupit, a i oni si tak mohou dopřát slast, kterou zažíváte vy, ale i zmíněný seriálový hrdina, a mnoho dalších postav, co v seriálu Simpsonovi vystupují.

Pivo DUFF patřící mezi pití a alkohol momentálně v nabídce už nemáme, protože je vyprodané. Byl to ale velmi oblíbený dárek pro muže.