Pití a alkohol

Alkohol má skvělou vlastnost, jako jedna z mála věcí sbližuje lidi, odbourává ledy stydlivosti a i těm největším introvertům rozváže jazyk. V Dárkovinach.cz máme připravené obrovské množství malých i velkých dárků, které zpestří každou párty a vykouzlí na oslavenci úsměv od ucha k uchu. Na své si přijdou vinaři, pivaři, ale i zarytí "půlkaři", pro které máme super vtipné panáky. Dárkem z kategorie pití a alkohol můžete potěšit úplně každého - muže, ženy, rodiče i prarodiče. Obdarujte je originálním alkoholovým dárkem, na který budou ještě dlouho vzpomínat, a ukažte, že si i s alkoholem můžete užít kopec zábavy. Alkohol má skvělou vlastnost, jako jedna z mála věcí sbližuje lidi, odbourává ledy stydlivosti a i těm největším introvertům rozváže jazyk.

Hledáte originální dárek pro muže i pro ženy? Řešením je pití a alkohol. Poradíme vám, jakým způsobem jej darovat. Kromě samotného pití a alkoholu vsaďte také na originální doplňky v podobě půllitrů, sklenic či otvíráků.

 

Proč věnovat pití a alkohol jako dárek
Pití a alkohol jako dárek potěší jak muže, tak ženy, pokud tedy nepatří mezi zapřísáhlé abstinenty. Jestli chcete pitím a alkoholem druhým vykouzlit úsměv na tváři, skvělým řešením je dárkové balení vína, piva nebo kvalitní whisky či slivovice. Podívejte se také na dárky pro pivaře.


Věnovat pití a alkohol jako dárek zkuste také přímo v dárkovém balení se speciálním potiskem. A to například “Pro tatínka”, “Dědovi”, “Pro maminku”, “Babičce” nebo “Paní učitelce”. Tento způsob dárku je ještě osobnější a obdarovaný si jej bude ještě víc cenit. Originální dárek je bezpochyby Šumivé víno se zlatem.

 

Při jaké příležitosti darovat pití a alkohol
Zajímá vás, při jaké příležitosti je vhodné druhým věnovat pití a alkohol? Nejen k narozeninám, svátku či Vánocům, ale ještě k výjimečnějším příležitostem. A to například k promoci, Valentýnu či kulatým narozeninám.

Pány potěší zejména dárkové balení medoviny nebo dárkové balení piv. Překvapte je i pivním soudkem. Kvalitními víny a sekty obdarujte ženy, ale také milovníky vín z řad mužů. Kvalitní lihoviny jako whisky, výběrová brandy či poctivá slivovice jsou vhodným dárkem spíš opět pro muže. Věděli jste, že existuje pivo DUFF, které znáte z animovaného seriálu Simpsonovi?

 

Pití a alkohol věnujte s doplňky

Rozhodli jste se pití a alkohol pojmout jako dárek? Oslavence potěší, když jej překvapíte i speciálními doplňky. K věnovanému pití a alkoholu tedy přibalte rovněž skleničky, půllitry, otvírák nebo ledové formičky. Podívejte se také na dárky pro vinaře.

 

Výše uvedené doplňky k pití a alkoholu mohou být ještě zábavnější. Vsaďte například na chladící půllitr, pivní helmu, otvírák s počítadlem, alkoholovou ruletu nebo stolní zvoneček s potiskem “Svolávač na pivo”. Obdarovaného rovněž potěší ponožky s potiskem piva nebo speciální pivní kosmetika. Pivní dárky jsou velmi oblíbené.