Originální dárek k Valentýnu? Vsaďte na romantiku i hravost

Přemýšlíte, čím překvapíte svého partnera na svatého Valentýna tentokrát? Tento den je jako stvořený k tomu, abyste své city vyjádřili pomocí romantického dárku věnovaného z lásky. Nad valentýnským dárkem, kterým svému partnerovi 14. února vykouzlíte úsměv na tváři, zkuste popřemýšlet už nyní. Ať už si vyberete dárek k Valentýnu pro muže nebo pro ženu, měl by umět vašemu protějšku beze slov říct, jak moc jej milujete.

V hlavní roli valentýnské dárky plné romantiky

Jaké jsou nejoblíbenější dárky na Valentýna? Evergreenem je bez debat pugét rudých růží se zamilovaným vzkazem, luxusní balení kvalitní čokolády, bílé šumivé víno nebo roztomilý plyšák se vzkazem I Love You. Šumivé víno můžete s partnerem společně popíjet ve vaně napuštěné horkou vodou. A pokud použijete ještě  šumivá srdíčka do koupele a zapálíte vonné svíčky, bude váš valentýnský zážitek umocněn na opravdové maximum.

 

O romanticky založených ženách je navíc známo, že milují opojnou vůni levandule. Valentýnský zážitek spojený s návštěvou Provence jim můžete 14. února dopřát i zprostředkovaně. Určitě jim coby valentýnský dárek udělá radost kosmetický balíček Levandule, v němž najdou sprchový gel, olejovou lázeň, poctivé tuhé mýdlo i sáček se sušenou levandulí.

 

Na Valentýna potěšíte originálním šperkem

Dárek k Valentýnu určený pro muže nebo pro ženu můžete pojmout také v jiném stylu. Své partnerce či partnerovi klidně věnujte také originální šperk. Valentýnská tradice velí, že by měl být ve tvaru srdce. Ať už děleného, kdy každý z partnerů bude na svém krku nosit jednu polovinu, nebo klasického s jemným srdíčkem na řetízku.

 

Velmi romantickým dárkem, kterým na Valentýna potěšíte každou ženu, je také dárkové balení perly přání. V plechovce s mořskou vodou se konkrétně nachází uměle odchovaná perlorodka s perlou a řetízek s přívěskem.

 

Erotické dárky pro hravé páry

V případě, že jste s partnerem hravější duše a romantika není nic pro vás, věnujte si 14. února valentýnské dárky s erotickým podtextem. Příjemně se zabavíte třeba erotickou hrou, možná že během valentýnského večera využijete také sexy polštářek, plyšová pouta nebo čokoládu na tělo. Ve vaší fantazii se na svatého Valentýna zkrátka meze nekladou.