Nudíte se? Zapomeňte na medvídka mývala, máme něco lepšího!

Říká se, že nuda je pro lidský organismus podobně nebezpečná jako stres. Nedejte jí proto šanci! Sepsali jsme pro vás 8 tipů na super dárky i vychytávky do domácnosti, se kterými vám nuda prostě nikdy nehrozí!

•    alkoholové Člověče, nezlob se – jakmile seženete alespoň jednoho parťáka, můžete se spolu zabavit i pobavit u alkoholové verze oblíbené dětské hry. Garantujeme vám, že po pár kolech si na nudu ani nevzpomenete…


•    Grow me: Vypěstuj si chmel – volné chvilky můžete věnovat i péči o květiny a vypěstovat si rostlinu, která vás bude těšit i dlouho po rozkvětu. Pro pány, kteří zahradničení moc neholdují, je ideální varianta s vypěstováním chmelu. Produkt patří mezi pěstitelské dárky.


•    hra JihoČesko – taky jako my milujete Jižní Čechy a tamní památky, kulturní zajímavosti i nádhernou přírodu? To vše si můžete připomenout v oblíbené společenské hře, která vás JihoČeskem provede pomocí 700 tematických otázek.


•    duhový Gyro Spinner – 100% jistota, se kterou vás žádná nuda nikdy nečeká! Tento duhový fidget spinner je skvělým dárkem pro každého, kdo nevydrží být chvilku v klidu. Neměl by však chybět v kapse všech, kdo nesnáší nudné chvíle při čekání u doktora nebo na autobus.


•    hra Pirtičky – pobavte se s přáteli s vtipnou společenskou hrou na motivy oblíbeného pořadu Partička! Nuda vám už díky více jak 100 obsažených her rozhodně nehrozí…Máme pro vás i další tipy na dárky z kategorie filmové dárky.


•    Lego hrnek – ozdobte si hrnek přesně podle svých představ. Ať už nuda přepadne vás nebo vaše dítko, stačí tento hrnek, pár kostek Lega a zábava na dlouhé hodiny je hotová.


•    alkoholová ruleta – party se přehoupla přes svůj vrchol a nenápadně se vkrádá nuda? Přišel čas na alkoholovou ruletu, která rozproudí každou party i rozlučku se svobodou.


•    chechtací pytlík – a když bude opravdu nejhůř, sáhněte po chechtacím pytlíku. Jeho upřímný smích vás pobaví a rozesměje nejen vás, ale i všechny kolem. Když už nuda, tak jedině s úsměvem!