Noční košile

Proč chodit spát pouze v pyžamu? Ve vašem šatníku by neměla chybět ani dámská či pánská noční košile, která vám dodá pohodlí i volnost. Poradíme vám, podle čeho byste si měli tento kousek oblečení, v němž se dobře usíná a spí, vybrat.

Věděli jste mimo jiné, že noční košile může být skvělým dárkem k narozeninám nebo k Vánocům?

Noční košili vybírejte podle délky
Preferujete krátkou, nebo dlouhou noční košili? Na tuto otázku si při výběru noční košile odpovězte v prvé řadě. Dlouhá noční košile vás při spánku celé zahalí a zajistí, že se vám bude spát jako v bavlnce. Během teplejších měsíců vám přijde vhod zase krátká noční košile, která lépe větrá a v níž se rozhodně nezpotíte.

 

Je libo noční košile pro dámy, nebo pro pány?
Při výběru noční košile si ujasněte, zda bude tento kousek oblečení určený pro dámy, nebo pro pány. V případě dámské noční košile vsaďte na luxusní nebo sexy kousek doplněný krajkou a špagetovými ramínky. Ženy však často upřednostňují pohodlí, a tak je pro ně přijatelná i bavlněná noční košile s krátkým rukávem.


Nejen ženy, i muži mohou nosit noční košili. Jak by ale měla pánská noční košile vypadat? Důležité je, aby byla nejen pohodlná, pánové ocení také vtipný nápis. Je libo například pánská noční košile s vtipným potiskem “Nejsem starý”, “Můj věk nemá vliv na moje výkony” nebo “Nás krásných je málo”? Všechny tyto produkty patří do oddělení móda a oblečení.

 

Pánská noční košile jako originální dárek
Pánská noční košile s vtipným potiskem představuje také velmi originální dárek. Svému partnerovi, manželovi, kamarádovi, bratrovi či tatínkovi tento kousek nočního oblečení věnujte třeba k narozeninám, svátku nebo Vánocům. Samozřejmě je důležité, aby měl obdarovaný muž smysl pro humor.

Podívejte se také na vtipné spodní prádlo.

Velmi oblíbené jsou také barevné ponožky.