Nakupte skladové kousky za bezkonkurenční ceny!

Jedna oslava střídá druhou a vy abyste si pro zaplacení všech těch dárků vzali k normální práci ještě brigádu, že? To my rozhodně nechceme! Proto jsme pro vás připravili několik desítek osvědčených dárků, které pro vás držíme dlouhodobě skladem a jejichž ceny jsme srazili opravdu na minimum. Naše dárky jsou vtipné a zábavné.

Tady máte přehled těch nejoblíbenějších dárků, které rozhodně vaši peněženku nezruinují…

 

•    srdíčková slánka a pepřenka – krásný dárek pro každého, kdo má místo ve vašem srdci. Anebo pro čerstvé novomanžele, kterým slánka a pepřenka ve tvaru srdíčka krásně dotvoří harmonickou posvatební atmosféru.

 

•    vlastenecké náušnice – stylovými náušnicemi s českou vlajkou uděláte radost každé ženě, která si potrpí na originální doplňky. Ručně vyráběné náušnice budou vypadat skvěle na mamince i na kamarádce.

 

•    ptačí uzávěr lahve – znáte někoho, u koho vždy zůstávají nedopité lahve? Máme pro něj super dárek! Díky těmto ptačím uzávěrům už nikdy nevyprchá aroma z nedopitého piva, vína nebo čehokoliv ostřejšího.

 

•    svíčka na víno – jako uzávěr na nedopité víno skvěle poslouží i tyto originální svíčky, které jsou na první pohled nerozeznatelné od korkových zátek. Stačí jen vložit do hrdla lahve od vína, zapálit a užívat si romantickou atmosféru…

 

•    přívěšek na klíče – placatka – na první pohled vypadá jako obyčejný přívěšek na klíče, při bližším zkoumání však zjistíte, že se jedná o regulérní placatku v mini provedení. Věnujte ji jako dárek komukoliv, kdo u sebe stále potřebuje mít alespoň malý doušek oblíbeného alkoholu.

 

•    figurka na klíče z oblíbeného seriálu – seriál Hra o trůny se stala fenoménem a získala si miliony fanoušků. Pokud mezi ně patříte i vy nebo kdokoli z vašeho okolí, obdarujte jej figurkou na klíče Bílý chodec z tohoto celosvětového hitu!

 

•    otvírák – kolo – po našlapaných kilometrech skoro nic nepotěší tak, jako cvaknutí víčka na pivní lahvi. Tenhle otvírák nejen pivních lahví by měl být povinnou součástí každé cyklovýbavy!

 

Nebo se rovnou podívejte do kategorie levné dárky.