Nahoďte stylová a vtipná trička, sluníčko je tady!

Dennodenně všichni řešíme, v čem vyrazit do práce, do školy, na schůzku nebo na procházku. Pobavte občas sebe i své okolí a místo klasického trika vyrazte ven v originálním tričku s jasným poselstvím. Máme pro vás tipy na trička, kterými můžete obohatit svůj šatník nebo kohokoliv vtipně obdarovat.

Věk a váha, evergreen dárkových triček

Triček, která vtipně komentují zvětšující se bříška i řídnoucí vlasy jejich nositelů, existují stovky. Každého muže, které mu už vyrostlo bříško, zaručeně pobaví tričko s nápisem „Zase mně koupili tričko s břichem“. Že si ze své váhy nic nedělá ani nositel trička s nápisem „Nejsem vyžraný, mám jen mírně povolené břišní svaly“ je všem jasné už na první pohled. Zajímavým dárkem jsou nejenom trička, ale také například retro plavky.

 

Stejné jako s váhou je to i s věkem. Že je pro vás věk jen číslo můžete dát najevo třeba tričkem s nápisem „Můj věk nemá vliv na moje výkony“. Stejně tak dejte svému tatínkovi najevo, že nemusí řešit blížící se padesátiny – tričko „Trvalo mi padesát let, než jsem začal vypadat takhle dobře" je jasnou zprávou, že pro něho život teprve začíná.

Češi jako pivní národ, i co se dárkových triček týče…


Vtipné tričko s pivní tematikou se časem objeví v šatníku snad každého muže. Pokud hledáte to pravé pro svého manžela, tatínka nebo kamaráda, pořiďte mu třeba tričko s nápisem „Čech není velbloud, musí pít“. Do hospody se skvěle hodí i tričko „Pivo je lék“, se kterým bude každý půllitr chutnat ještě o trochu líp!


Že jsou v životě mnohem důležitější věci než práce, to víme všichni. Buďte proto občas nad věcí a oblečte vtipné „pracovní“ triko, které váš postoj k práci vysvětlí na první dobrou. Tričko „Špatný den na fotbale je lepší než dobrý den v práci“ je jasným důkazem, že každý potřebujeme občas vypnout. A pokud máte šéfa se smyslem pro humor a hledáte pro něj vtipný dárek, vsaďte na tričko s nápisem „Pozor, šéf“.