Na letním grilování nesmí chybět ani jeden z těchto stylových doplňků!

Chystáte velkou párty a grilování pro své přátele a přemýšlíte, čím ji oživit? Nebo jste na grilovačku naopak pozvaní a nevíte, čím obdarovat „domácí“?

Nejen pro oba tyto případy pro vás máme řešení v podobě 9 nápadů na dárky a stylové doplňky v jednom, které ke grilování patří jako vychlazené pivo k čerstvě ugrilovanému masu.

 

•    kuchyňská zástěra – sranda musí být a u grilování to platí také! Takže odhoďte veškerý stud a místo klasické zástěry si kolem pasu uvažte tělo sexy fešáka, na kterém budou moci všechny příchozí dámy oči nechat.


•    kuchyňské prkénko – klapka – grilovací party roku poprvé, klap! Takhle klidně můžete odstartovat i vaši grilovačku. Místo klapnutí klapky si vystačíte s pravidelným staccatem, které se bude ozývat od nože sekajícího zeleninu na tomto originálním prkénku.


•    formy na ledové koule – ke grilování patří i pořádně horké počasí, takže i na vaší party se budou hosté chtít zchladit. Skvěle jim k tomu poslouží třeba ledové koule, které hravě vykouzlíte se stylovými formičkami.


•    forma na led – smajlíci – a stejně jako horko, k letním grilovačkám patří i nekonečné záchvaty smíchu. Ještě o stupeň více veselí zažijete s originálními tvořítky na led v podobě vysmátých smajlíků.


•    originální chňapka – pozor, ať se nespálíte! O ohořelé prsty rozhodně nikdo nestojí, proto se nezapomeňte chránit stylovou chňapkou. Jako dárek udělá radost každému muži, který je s grilem nerozlučný kamarád…


•    panáky na pánskou jízdu – plánujete rozlučku se svobodou ve stylu grilovačky? V tom případě nesmí chybět originální panáky se stylovými popisky. Na jakoukoliv rozlučku se svobodou jednoznačně váš must-have kousek!


•    podtácky à la vinyly – retro styl není retro, ale stále cool! Nejen na grilovačku, ale i pro běžné použití jsou skvělou volbou podtácky v podobě malých vinylových desek. Pokud máte v okolí milovníka retro stylu nebo nadšeného hudebníka, tyto podtácky jako dárek k narozeninám nebo k svátku rozhodně nezklamou.


Šťavnatý tip na závěr: až budete chtít trochu rozproudit zábavu, sáhněte po pochoutce, kterou pravděpodobně většina z přítomných ještě neochutnala. Ať už vsadíte na červy s příchutí BBQ nebo křupavé cvrčky, o zábavu i náměty k diskuzi máte jednoznačně postaráno!