Moderní hry

Společné setkávání s rodinou patří mezi ty nejpříjemnější a nejšťastnější chvíle v našem životě. Počítač, Facebook, televize, klábosení s mobilem nikdy nenahradí jedinečnou atmosféru v kruhu rodinném nebo s přáteli.
Ptají se někteří lidé - ´Není to přežitek, bavit se s kostkou v ruce a figurkami? Nestačí pro rozvoj logického a strategického myšlení počítačové hry?´ Světe div se, ale i děti narozené ve 21. století, občas zatouží po společnosti svých rodičů a kamarádů. Smích, radost a vztek se snoubí s úžasnou atmosférou jen tam, kde se na stole objeví společenské moderní hry.  Známe to všichni. Vypne elektrický proud a na otázku, ´Co budeme dělat?´ zazní jasná odpověď. ´Hrát Člověče, nezlob se!´. Nakonec stolní hry jsou vhodné i jako dárky pro ajťáky. Uplatníte v nich strategické myšlení i logiku.

Společenské moderní hry – fantastická zábava
Člověče, nezlob se – to je nepřekonatelný fenomén, a nelze se divit, že se tato společenská hra objevila v různých obměnách. Člověče, neboj se, dva díly Člověče, napij se atd. Stačí, aby se na televizní obrazovce zaskvěla veselá partička lidí a na trhu je další moderní hra – Pirticki. Tvůrce této originální a zábavné hry se nechal inspirovat oblíbeným pořadem Partička. A jelikož erotika vládne světem, nechybí erotické moderní hry – Rozkoš, Sladké hříčky, Francouzská hra lásky … luxusní zpestření milostných chvilek. Je toho víc, čím se poveselit – Kámasútra.  Tato starověká Učebnice lásky, nabízí spoustu netradičních milostných poloh a traduje se, že knihu stvořil indický mnich Vátsjájan.   

Moderní hry do každé rodiny
Chystáte se na dovolenou, chatu či chalupu a přemýšlíte jak zabavit rodinu a přátelé? Trápíte se s dárkem pro své známé? Chcete konečně své děti dostat od počítače a televize? Nabízíme moderní hry do každé rodiny! Jsou vtipné, zábavné a za skvělou cenu! Jsou tady pro Vás a svým obsahem rozhodně nikoho nezklamou. Vybrali jsme jen to nejlepší, co pobaví a potěší!

Doporučujeme také dárky pro rodiče, nebo celkou kategorii Společenské hry.