Máme pro Vás 7 tipů na dárky pro milovníky knih!

Svátek, narozeniny, promoce a jiné významné dny – zkrátka člověk z oslav nevyjde po celý rok. A když se k tomu přidají ještě Vánoce, tak vymýšlením a nakupováním dárků strávíme spoustu hodin. Abyste příště nad dárkem pro vaše nejbližší nemuseli tolik přemýšlet, připravili jsme pro vás 7 tipů na TOP dárky pro všechny milovníky knih. Který dárek pro čtenáře byste si vybrali vy?

•    záložka do knihy Help Me – zapomenout, kde jsme v knížce skončili se čtením, je otázkou okamžiku. Jednoduchým pomocníkem je v takovém případě stylová barevná záložka.


•    velká kniha vtipu – srandy není nikdy dost a jak se říká – „Smích léčí.“. Proto sáhněte po veselé knížce plné vtipů vždy, když si lámete hlavu nad dárkem pro tatínka nebo nejlepšího kamaráda, kteří vtipy rádi vyprávějí na potkání.


•    kniha Muž 40+ - blíží se vašemu kamarádovi, bratrovi nebo manželovi čtyřicítka? Tahle kniha ho zaručeně potěší – mj. se v ní totiž dozví, že po čtyřicítce už si nemusí dělat s ničím hlavu, ani s rostoucím bříškem.


•    kniha Žena 40+ - ani ženám se stárnutí nevyhýbá, proto máme obdobnou knihu jako pro muže-čtyřicátníky, tak i pro ženy, které již překročily tuto věkovou hranici. Dozví se v ní třeba, že trápit se v tomto věku s čím dál více nepochopitelnými módními trendy opravdu nemá smysl.


•    kuchyňské prkénko Kniha – každému, komu doma přetéká knihovna knížkami, rozhodně nesmí chybět ani stylový knižní kuchyňský doplněk v podobě tohoto originálního prkénka.


•    kosmetická kniha pro babičku – opravdoví milovníci knih často říkají, že knihy nádherně voní. U této „knihy“ máte jistotu, že bude vonět opravdu všem. Stylové knižní balení totiž obsahuje levandulový sprchový gel a olejovou lázeň a nechybí ani milá pohádka o hodné babičce.


•    kniha Opráski sčeskí historje f koztce – nechává vás gramatika i česká historie chladnými? Nebo máte kamaráda, který učí dějepis či češtinu? V obou případech je skvělým dárkem vtipná kniha, která popisuje nejvýznamnější události české historie – avšak v trochu netradičním pojetí.