Máj je lásky čas. Už máte dárek pro svoji drahou polovičku?

Růže, kterými jste partnerku obdarovali na svatého Valentýna, stihly sotva uschnout a už se blíží další období, které patří všem zamilovaným. Ano, je tady máj, lásky čas, hrdliččin zval ku lásce hlas a borovím… Dál to všichni známe. Recitací Máchova máje asi partnerku nerozněžníte (pokud ano, tak gratulujeme!), raději vsaďte na hmotnější vyznání lásky. Máme pro vás proto několik tipů na zamilované dárky, kterými v květnu potěšíte nejednu ženu…

Už máte na obloze svoji hvězdu?

Večer strávený pod noční oblohou plnou hvězd s milovanou osobou po boku – neexistuje snad nikdo, kdo by něco takového nezažil. Až budete příště sedět se svojí přítelkyní a hledět do vesmírných dálek, překvapte ji tím, že jí ukážete, že jedna hvězda na obloze svítí jen a jen pro ni. Stačí jí darovat poukaz na pojmenování vlastní hvězdy. Nebo ji pojmenujte po vás obou a budete tak mít věčnou vzpomínku na svoji lásku.

 

Pokud vaši partnerku spíše než astronomie zajímají květiny, vsaďte na originální set Grow me: Love me. Pomocí něj si vaše partnerka jednoduše vypěstuje krásnou květinu, která jí bude stále připomínat vaši lásku – a rozhodně vydrží déle než květiny řezané.

Tipnete si, co je naprostým hitem mezi zamilovanými dárky?

Je to jednoznačně sada lávových kamenů pro oblíbenou masáž. Horké kameny jsou skvělým dárkem pro každou ženu, která miluje hýčkání. Pokud jí tedy chcete udělat radost rovnou dvojnásobnou, kromě samotných kamenů jí věnujte i poukázku na masáž – jak jinak než přímo od vás. Pokud je partnerka raději v práci než na masážním křesle, vsaďte na roztomilý dřevěný flashdisk ve tvaru srdíčka. Vždy, když se na něj podívá, tak si na vás vzpomene.

 

Je-li vaše žena milovnicí šperků, tak rozhodně nešlápnete vedle s krásným přívěskem ve tvaru srdce, který je navíc zdobený drobným květinovým motivem. A když chcete dát své ženě najevo, že ji milujete nejvíc na světě a je pro vás opravdu „ta nej“, není nic jednoduššího, než jí pořídit originální tričko pro ideální ženu!