Lávové kameny

Existují věci, které prostě musíte mít, protože váš život „před“ a život „po“ jejich pořízení již nikdy nebude stejný. Lávové kameny k těmto věcem rozhodně patří! Možná jste svého partnera mnohokrát prosili o pěknou masáž – u televize vám jemně mne krk nebo chodidla, což je fajn pro vaše vzácné chvilky ve dvou, ale větší relaxační zážitek to bohužel nepřináší. Ovšem s lávovými kameny dostanou vaše masáže úplně jiný rozměr!
Lávové kameny z naší nabídky obsahují vždy devět krásně hladkých kamínků různých velikostí, které dobře drží teplo a jsou příjemné na kůži. Některé jsou ozdobeny speciálními nápisy: duše, tělo, relaxace… Tato slova rozhodně vyvolávají libé pocity na duši! V dnešní době jsou antistresové dárky velmi oblíbené.

Hýčkejte se a relaxujte, dopřejte si takové své malé domácí wellness třeba po namáhavém dni v práci či ve škole. Hladké lávové kameny vybalíte ze speciálního sáčku, ohřejete v horké vodě, osušíte ručníkem a necháte vychladnout na příjemnou teplotu. Postupně je pak kladete na záda (podél páteře nebo na bedra), stehna, ruce či bříško. Zkrátka na jakoukoli část těla, kterou potřebujete vy či váš partner prohřát a uvolnit. Tepelné terapie jsou známé již po mnoho tisíciletí, proto si jich s lávovými kameny můžete pěkně dopřávat i vy. Teplo totiž uvolňuje napětí a pomáhá prokrvovat a harmonizovat váš organismus. Lávové kameny jsou také oblíbené levné vánoční dárky.

Pro větší efekt uvolnění a navození psychické pohody můžete přidat třeba svíčky, vonné tyčinky nebo aroma lampy s vonnými olejíčky. Romantická koupel a sklenka vína pak samozřejmě přispěje k dokonalému zážitku! Horké kameny patří mezi romantické dárky.

Zamávejte stresu, depresím, nespavosti a bolavým svalům a kloubům! Díky speciálnímu domácímu relaxu s lávovými kameny vás čekají krásné společné chvíle s partnerem, maximálně žádoucí uvolnění a vypnutí od starostí všedních dní. Udělejte z masáže lávovými kameny svůj společný malý denní rituál.

Aktuálně nabízíme tyto produkty s lávovými kameny:
Horké lávové kameny dárkový set