Kosmetika jako praktický a univerzální dárek pro kohokoliv

Taky někdy potřebujete jen drobný dárek, k svátku či jen tak pro radost, a lámete si hlavu, co vybrat? Nejoblíbenějším dárkem několik posledních Vánoc byla podle průzkumů kosmetika, tak proč na ni nevsadit i během ostatních měsíců v roce? Vybrali jsme pro vás několik kosmetických sad z naší nabídky, se kterými uděláte radost celé rodině!

 

•    kosmetický balíček pro opravdové muže – máte doma opravdového chlapáka, který rád tráví dlouhé hodiny v dílně nebo nad otevřenou kapotou svého auta? V tom případě pro něj bude tahle kosmetická sada v designu lahví od motorového oleje jako dělaná!


•    kosmetický balíček pro motorkáře – pro další skupinu drsných mužů, kterými motorkáři bezesporu jsou, jsme vybrali sadu sprchového gelu a ručně vyráběného mýdla ve tvaru lebky.


•    kosmetická kniha – kombinace sprchového gelu, olejové lázně a příběhu o hodné mamince je krásným dárkem ke Dni matek nebo jen tak pro potěšení každé maminky. Navíc pro vás tuto kosmetickou sadu máme i v provedení pro další členy rodiny, stačí si vybrat.


•    koupelová sada pro dědečka – sprchový gel, koupelová lázeň a dvě ručně vyráběná mýdla. S touhle kosmetickou sadou si bude váš dědeček užívat chvilky v koupelně ještě o trochu víc. Už jen stačí přesvědčit babičku, aby mu umyla záda…


•    kosmetický levandulový balíček – vůni levandule miluje snad každá žena, proto s kosmetickou sadou s aroma téhle okouzlující fialkové květiny nikdy nešlápnete vedle. Potěší maminku, babičku i kamarádku či kolegyni. Máme pro vás i samostatně tříděnou kategorii plnou levandulových dárků.


•    čokoládová kosmetická sada – tak trošku jinou kosmetikou je ta z čokolády. Nedá se sice použít v koupelně, zato je vtipným (a sladkým) dárkem pro každou ženu, která před zrcadlem ráda tráví spoustu času. Podívejte se také na naše ručně balené dárkáče. Dárkové balíčky plné voňavé kosmetiky.