Kačenka

Není slavnější ozdoby koupelen, než je kačenka do vany. Kačenky nemusí zdobit jen poličky a roh vany. Umí zpestřit chvilky ve vaně, a to nejen dětem. Znáte to, po těžkém dni v práci se těšíte, až si dáte svoji chvilku ve vaně. Napustíte vodu, přidáte pěnu, ale pořád to není ono. Máte pocit, že vám něco chybí. Chybí vám kačenka.
Ideální kačenka pro vás je ta, jenž má v sobě zabudované rádio a svítí ve tmě. Přijímá FM a AM vlny, v hlavě má vodotěsný reproduktor pro kvalitní poslech. Nerušené relaxaci již nic nebrání.
 
Funky kačenka si neláme hlavu s účesem, provoní koupelnu příjemnou vůní a po úderu do hlavy se rozbliká. Nefalšovaná Funky party u vás doma. Obří kačenka se stane parťákem pro vaše ratolesti. Tato obryně pobaví a bude nejlepší kamarádkou. Děti pro které je koupání nutné zlo, budou nyní koupel milovat. A to díky obří kačence, se kterou si užijí hromadu zábavy.

Milujete koupání při svitu svíček? Milujete kačenky? Zapomeňte na tekoucí vosk a vypálené sirky. Svítící kačenka navodí tu pravou romantiku. Přinese do vaší koupelny decentní osvětlení kolem vany. Pokud si jich pořídíte víc, budete mít koupelnu příjemně osvícenou. Vhodná jako dárek pro kamarádku.

Nejen chameleon dokáže měnit barvu. Kačenka mění barvu podle teploty vody. Na výběr máte ze 4 barevných typů. Pokud nevíte, který barevný typ kačenky si vybrat, můžete si zvolit rovnou celou sadu. Obdržíte parádní barevnou kombinaci: oranžová/žlutá, fialová/růžová, fialová/modrá, černá/zelená.
 
Kačenky se dávno nevyrábějí jen v klasické žluté barvě a jedné velikosti. Můžete si vybrat dle vašeho barevného stylu nebo zařízení koupelny. Nebo je můžete mít všechny a vytvořit si parádní sbírku. Některé vám budou ve vaně hrát, svítit nebo vonět. Kačenka do vany je ideální jako milá pozornost nebo vtipný dárek. Už nejednu pochmurnou duši rozveselila a vykouzlila úsměv na tváři. Máme dárky i pro ty příležitosti, kde jsou vtípky a zábava.