Jak vybrat správný dárek?

Lámete si hlavu s výběrem správného dárku? Aby byl vtipný, nezruinoval vaši peněženku, udělal radost, a zároveň byl i praktický. Vybrat správný dárek není nic složitého. Stačí si odpovědět na pár otázek, které vám s výběrem pomohou. Jaké je zaměstnání obdarovaného? Jak tráví svůj volný čas? Jaký je jeho zamilovaný koníček?
Stačí si odpovědět i na jedinou otázku. Pracuje obdarovaný na počítači a většinu svého času tráví v kanceláři? Jistě by se mu hodil USB masážní strojek na krční páteř. Nebo USB ohřívač nápojů, aby jeho káva již nikdy nevychladla. Zkuste kategorii USB gadgets- fantazii se meze nekladou. Vybrat správný dárek bude již hračkou. S našimi tipy se vyhnete nevhodným dárkům. Dost bylo ponožek, bačkor a poukazů, které skončí nevyužité v šuplíku. Máme pro vás zaručené tipy pro každou příležitost.
 
Dárek pro přítele, manžela nebo tatínka můžete pojmout vtipnou formou a zároveň mu připomenout jeho oblíbený koníček. Vášnivý milovník golfu ocení držák na pera Golf pen Caddy nebo golfovou sadu do kanceláře, aby si během pauzy mohl dát malý golfový trénink přímo na stole. Kutil, co s láskou pečuje o dům i zahradu, vám dá sladkou pusu za čokoládové profinářadí. Další zajímavé dárky nalezete v kategorii: Dárky pro muže.
 
Dárky pro ženy by měly jít přímo ze srdce, to ocení nejvíce. Miluje bytový design, svou rodinu a příliš často nestíhá? Darujte jí Hodiny s fotorámečky. Pokud říká, že se ve Vás nevyzná, ideálním dárkem bude rovnou Popis mužského mozku v elegantním rámečku. Swarovski hrneček s prstenem jí při každém napití připomene ty krásné chvilky, co jste spolu zažili.
 
Skvělé dárky nejen pro vtipálky vám přináší obchod Dárkoviny.cz, kde naleznete nepřeberné množství inspirace a výběru toho nejlepšího pro vaše nejbližší.