Grilování a párty

Milují Vaši přátelé nebo rodina pořádání zahradních oslav, grilování a párty? Chystáte se zrovna na jedno večerní posezení jít, ale nevíte, co hostiteli donést? Podívejte se do kategorie Grilování a párty, kde najdete desítky inspirativních dárků, které můžete jako „zápisné“ s čistým svědomím přinést. A co víc, jedna taková vtipná pozornost může skvěle rozproudit atmosféru, z které pak budete těžit po zbytek večera. Dárky pro grilování a párty se hodí nejen jako vstupní pozornost pro hostitele, jistě najdou své využití k narozeninám, svátkům a jiným slavnostním příležitostem.

Kdo by nemiloval grilování a párty? Prozradíme vám, jak se na ně připravit, aby proběhly dokonale a vaši hosté byli opravdu spokojeni. Co tedy nesmí na grilování a párty rozhodně chybět?


 

Základem každého grilování a párty je správné občerstvení
V případě grilování a párty je naprostým základem občerstvení. Ke grilování si například připravte steaky, grilovat můžete například také marinovaná vepřová žebra či kuřecí křidélka. Vaši hosté budou rádi i za burgery.
V rámci občerstvení na grilování a párty nezapomeňte dále na zeleninu, pečivo, ovšem i obložené mísy nebo chipsy. Množství občerstvení přitom volte s ohledem na to, kolik přijde na vaše grilování a párty hostů.

 

Na přípravu občerstvení si nachystejte správné pomůcky
Na grilování a párty se neobejdete bez kvalitního grilu, ať už elektrického nebo na dřevěné uhlí. Přichystejte si rovněž příslušenství na grilování, tedy vidličky, obracečky nebo kleště. Abyste si během grilování neušpinili oblečení, přijde vám vhod i kuchyňská zástěra.

 

Na grilování a párty to chce správné nápoje
Jaké by to bylo grilování a párty bez správných alkoholických a nealkoholických nápojů? S ohledem na počet a věk hostů si tedy připravte nejen nealko, ale také zásobu piva, vína či tvrdého pití. Nachystejte si rovněž dostatečné množství správných sklenic a panáků.

 

Místo pořádání grilování a párty náležitě vyzdobte
Budete pořádat grilování a párty u sebe na zahradě, terase, balkonu nebo rovnou doma? Toto místo také náležitě vyzdobte. Ideálně balónky různých tvarů a barev. Na grilování a párty se hodí dále třpytivé párty závěsy, závěsné rozety nebo girlandy.

 

Připravte si vhodnou zábavu
Aby na grilování a párty nebyla nuda, připravte si také vhodnou zábavu. Nachystejte si například vtipné deskové hry, anebo si zahrajte oblíbenou hru Hádej, kdo jsem - jeden z přátel bude beze slov napodobovat vybranou známou osobnost a vy musíte uhádnout, o kterou se jedná.