Firemní zakázky flash disků s potiskem a gravírováním

Děláme firemní zakázky flash disků s potiskem. Také gravírujeme logo laserem. Kromě originálních dárků pro firmy nabízíme i výrobu jedinečných dárkových předmětů pro reklamní agentury.

Originální dárky pro klienty, zákazníky nebo obchodní partnery

Hledáte originální a zároveň praktické dárky pro své klienty, zákazníky či zaměstnance? Nebo sháníte dárek pro své obchodní partnery? V tom případě jste u nás na správné adrese. Nabízíme firemní zakázky flash disků s potiskem a gravírováním. Máme za sebou nejen spoustu zakázek pro firmy, ale také pro obce.

Každoročně rovněž uskutečňujeme desítky zakázek od reklamních agentur, které od nás objednávají originální dárkové a reklamní flash disky pro své klienty. Pokud tedy hledáte způsob, jak být originální, nechte si u nás vyrobit flash disky s potiskem nebo gravírováním přesně podle vašich představ.

Flash disky s potiskem a gravírováním: Na výběr máte z mnoha variant

Co se firemní zakázky flash disků s potiskem a gravírováním týče, na výběr máte z velké řady variant. Rozhodnout se můžete pro flash disky různých materiálů, barev a velikostí od 4GB do 128 GB. Potisknout vám můžeme prakticky jakýkoliv materiál flash disku, tedy nejčastěji dřevo, kov a plast.

Vytvořit si u nás na zakázku můžete opravdu jedinečný dárek, v jehož případě vaši klienti, zákazníci, zaměstnanci nebo obchodní partneři ocení také jeho praktičnost. Na vybrané flash disky necháme potisknout či vygravírovat nápis, logo nebo slogan vaší firmy či obce. Tento dárek bude následně připomínat vaši firmu či obec spoustu dalších let.

Firemní zakázky flash disků s potiskem a gravírováním: Jak probíhají?

Na vaše přání zkalkulujeme konkrétní cenu zakázky. Cena firemní zakázky flash disků s potiskem a gravírováním se odvíjí v prvé řadě od druhu flash disku, počtu kusů i způsobu a potisku či gravírování. Cenovou kalkulaci zpracováváme pro každého zákazníka individuálně. V případě reklamní agentury nabízíme provizi z celkového objemu zakázky.

Flash disky před potištěním či gravírováním si můžete vybrat na našich internetových stránkách Darkoviny.cz. Objednat vám je můžeme také na zakázku (přesně podle vašeho přání ze zahraničních katalogů u produktů, které nejsou běžně zobrazovány na eshopu) u spolehlivých zahraničních dodavatelů zejména v evropských skladech.
 
Chcete se dozvědět více informací o firemních zakázkách flash disků s potiskem a gravírováním? Kontaktujte nás na telefonu 774 940 275 nebo na e-mailové adrese info@darkoviny.cz. Rádi vám poradíme a pomůžeme s konkrétním výběrem flash disků, které přesně podle vašeho přání opatříme konkrétním potiskem nebo gravírováním.

Věříme, že vás naše nabídka oslovila a že si u nás vyberete originální a zároveň praktický dárek, který osloví vaše klienty, zákazníky, zaměstnance či obchodní partnery.