Díky těmto 9 tipům na dárky pro děti si prázdniny užijete i vy!

Prázdniny, konečně!  Neexistuje snad dítě, které by se netěšilo na konec školního roku a následující 2 měsíce prázdnin. Rodiče už s nimi jejich nadšení tak moc nesdílejí, protože s příchodem prázdnin souvisí i nutnost vymyslet pro děti zábavu na dlouhých 9 týdnů. Podívejte se na tipy na dárky na léto a prázdniny.

 

Naštěstí pro vás máme 9 tipů na dárky pro děti, které je zabaví na dlouhé hodiny – a s některými se nebudete nudit ani vy!

 

•    vodní bomby s pumpou – tyhle vodní bomby vaše děti v parném létě nejen osvěží, ale i zabaví. Uspořádejte spolu s nimi vodní bitvu rodiče versus děti a užijte si spoustu společné legrace!

 

•    diabolo – vyhazujte, obtáčejte a žonglujte! Diabolo je stále hitem a skvělým dárkem pro všechny kluky a holky, které baví vymýšlet stále nové a složitější triky.

 

•    robotická rybka – dopřejte vašim dětem rybičku, po které vždycky toužily. U této máte jistotu, že její život záhy neskončí nedostatečným krmením. Robotická rybka je navržena tak dokonale, že dokáže věrně kopírovat pohyb živé ryby. Stačí ji jen ponořit do vody a nechat plavat…

 

•    samorozkládací dětský stan – sluníčko někdy pálí víc, než by mohlo být vašim dětem příjemné, proto je i s hračkami raději schovejte do praktického stanu. Díky jeho jednoduchému rozkládání jej zvládnou postavit všechny malé holky i kluci a vleze se i do jejich pokojíčku.

 

•    4 veselé hry – dárek v podobě setu 4 společenských her si zamilují nejen děti, ale i dospělí. Hry jsou určené dětem od 3,5 let a užijete si během nich veselou pohádkovou cestu i pirátské dobrodružství.

 

•    postřehová hra Grabolo -  pro 3 až 5 hráčů od 4 let je určená hra Grabolo, ve které si děti i dospělí vyzkoušejí, jak jsou na tom s postřehem. Kdo bude vítězem? Ten s nejhbitějšíma rukama a bystrým mozkem!

 

•    dotykové bubliny – cokoliv, co souvisí s vodou, je pro horké letní dny opravdu skvělým dárkem. Jedním takovým jsou i dotykové bubliny, které se dají donekonečna vyfukovat a opět chytat – a některé vydrží dokonce až do druhého dne!

 

•    barevná céčka – céčka jsme milovali my a po několika desítkách let je milují i dnešní děti. Vsaďte na ně jako na oblíbený dárek pro děti, se kterým si nejen holky vydrží hrát hodiny a hodiny.

 

•    inteligentní plastelína – můžete ji trhat, koulet, válet i natahovat. A navíc mění barvu… Inteligentní plastelína je skvělým zábavným dárkem pro děti i antistresovou pomůckou pro dospělé.