Dárek pro svědka

Nevěsta či ženich si za svědka zpravidla vybírají někoho blízkého, nejčastěji bratra či dobrého kamaráda. Tato osoba patří k nejdůležitějším svatebním hostům na svatbě, neboť mimo jiné pomáhá i s její organizací. Jaký dárek pro svědka tedy vybrat a poděkovat mu za to, co pro vás dělá?

Proč dárek pro svědka
V den svatby jsou svědkové pravou rukou nevěsty či ženicha. Často totiž pomáhají s organizací svatebního dne, mají na starosti svatební proslov, vybírají svatební dary nebo zajišťují zábavu. Jakou bude mít svědek v den svatby přesně úlohu, závisí však na vzájemné dohodě nevěsty a ženicha.

Za to, že vám svědek v den vaší svatbě náležitě pomáhá, i za to, že můžete strávit den v jeho přítomnosti, mu náležitě poděkujte. Jaký dárek pro svědka v tomto případě zaručeně potěší?

Překvapte svědka milou maličkostí
Se svědkem nevěstu či ženicha spojuje nejčastěji rodinné pouto nebo přátelství. Svědek je kamarádem, rodinným přítelem, bratrem, bratrancem nebo dalším členem rodiny. Jako poděkování za jeho pomoc v den svatby jej obdarujte milou maličkostí. Jako dárek pro svědka se můžete rozhodnout například pro následující milé, malé a památeční maličkosti.

1. Manžetové knoflíčky
Perfektním tipem na dárek pro svědka jsou manžetové knoflíčky. Aby tento dárek byl vskutku originální, nechte na manžetové knoflíčky vyrýt svědkovo jméno nebo datum svatby.

2. Luxusní dřevěné hodinky
Další jedinečný dárek pro svědka představují luxusní dřevěné hodinky. Tento dárek potěší každého muže bez rozdílu. Na vnitřní část dřevěného řemínku můžete nechat vyrýt poděkování, datum nebo svědkovo jméno.

3. Veselé pánské ponožky
Pánských ponožek není nikdy dost. Tento kousek oděvu můžete pojmout i jako originální dárek pro svědka. Vyberte si pánské ponožky s vtipným potiskem, které zaručeně sklidí úspěch.

4. Spona na kravatu
Čím dále obdarovat svědka? Na důkaz poděkování jej překvapte sponou na kravatu. K ní můžete připojit i kravatu s vtipným nápisem. Jestliže má váš svědek smysl pro humor, zaručeně tento dárek ocení.

5. Půllitr na pivo s vtipným nápisem
Vašemu svědkovi vykouzlí úsměv na tváři také skleněný půllitr na pivo s vtipným nápisem. Věnovat mu můžete také otvírák na pivo opatřený jeho jménem. A když k tomu všemu připojíte ještě basu piv, bude váš dárek pro svědka vskutku dokonalý.

Jaký dárek pro svědka jako důkaz přátelství?
Jde vám za svědka váš nejlepší kamarád? Věnujte mu dárek pro svědka, který stvrdí vaše přátelské pouto. Potěší jej zejména náramek přátelství, který může mít spoustu podob. Svědek bude rád za pletený náramek přátelství, náramek přátelství z korálků i zlatý náramek přátelství.

Zážitkový dárek pro svědka
Chcete svému svědkovi věnovat něco originálního, na co dlouhé roky jen tak nezapomene? V tom případě myslete na to, že dárek pro svědka může mít také podobu zážitku. Muži, který vám svědčí u oltáře, věnujte mu například vstupenky na koncert jeho oblíbeného interpreta, lístky na fotbalové utkání, voucher na adrenalinový zážitek nebo poukaz na pivní degustaci.