Dárek pro psa

Pes právem patří ke členům rodiny. Máte také čtyřnohého miláčka? Překvapte jej milým dárkem pro psa. Prozradíme vám, při jaké příležitosti chlupáče obdarovat, a dáme vám několik tipů, jaký dárek pro pejskaře vybrat.

Proč dárek pro psa
Ptáte se, proč svému čtyřnohému miláčkovi věnovat dárek pro psa? Jako právoplatný člen vaší rodiny si zaslouží stejnou pozornost jako zbytek vaší zvířecí i lidské smečky. Takové Vánoce psi velmi prožívají. Uvědomovat si budou i to, když s nimi jedinečným způsobem oslavíte jejich narozeniny.

Jaký dárek pro psa je tedy ten nejlepší? V případě dárků pro psa k narozeninám nebo dárků pro psa k Vánocům máte spoustu možností výběru, kterými svého chlupáče jednoznačně potěšíte. Představíme vám jednu možnost za druhou, z nichž by mohl mít váš pes největší radost.

Dárek pro psa k narozeninám
Hledáte dárek pro psa k narozeninám? Překvapte jej hračkou pro psa, novým pelíškem, miskou na jídlo nebo speciálním pamlskem. Svého chlupáče tím rozhodně potěšíte, protože psi milují věci, které patří výhradně jim.

V případě hračky pro psa se můžete rozhodnout hned pro několik překvapení. Váš čtyřnohý mazlíček bude nadšený z tenisového míčku, plyšové hračky pro psa nebo pískací hračky pro psa. Psi ocení také aportovací a přetahovací hračky, interaktivní hračky nebo dentální hračky.

Nezapomeňte ani na dort pro psa
Jestliže váš pes slaví narozeniny, nezapomeňte připravit také speciální dort pro psa. Jak tento pamlsek uděláte? Například z kombinace piškotů, masové konzervy a vařené rýže. Výsledný dort můžete ozdobit psími pamlsky - tedy sušenkami, které mají nejrůznější tvar. Váš pes bude z tohoto narozeninového dortu více než nadšen.

Dárek pro psa k Vánocům
Nejen narozeniny, svého chlupáče překvapte také speciálním dárkem pro psa k Vánocům. Co vše může chlupáč pod vánočním stromečkem najít? Například nový kožený obojek, pelíšek, fleecovou deku, speciální psí oblečení nebo psí kosmetiku.

Na Vánoce zkuste svému chlupáči věnovat také dárkový balíček pro psa, který bude obsahovat spoustu jeho oblíbených pamlsků. Na Štědrý den zaručeně potěšíte také hračkami pro psa, které mohou mít opět nejrůznější podobu. Váš pes bude například štěstím bez sebe, když pod stromečkem najde aportovací hračku, přetahovací hračku, plyšovou hračku nebo třeba pískací hračku. Rozhodně si bude dobře pamatovat, při jaké příležitosti tyto speciální dárky dostal.

Při jaké příležitosti dále obdarovat psa
Svému čtyřnohému mazlíčku nemusíte věnovat dárek pouze k narozeninám či Vánocům. Jestliže jej skutečně nosíte v srdci, překvapte jej také dárkem pro psa k Valentýnu nebo dárkem pro psa k svátku. Těmito jedinečnými pozornostmi nic nezkazíte a vašeho chlupáče váš přístup rozhodně zahřeje u srdce.

Podívejte se také na dárky pro milovníky koček.