Dárek pro nevěstu

Přemýšlíte, jaký vybrat dárek pro nevěstu? Máme pro vás tipy na dárky, které nevěstu potěší jak na rozlučce se svobodou, tak na svatbě. Co dát tedy nevěstě na rozlučku, a co jí naopak věnovat jako svatební dar?

Dárek pro nevěstu na rozlučku se svobodou jako milá pozornost
Pozvala vás budoucí nevěsta na rozlučku se svobodou? V tom případě si pro ni jako pozornost připravte originální a milý dárek. Když přijdete na rozlučku se svobodou, kterou pořádá nastávající nevěsta, obdarujte ji něčím osobním, k čemuž připojíte i vlastnoruční věnování.

Rozlučka se svobodou, na kterou nesete dárek pro budoucí nevěstu, může mít přitom spoustu podob. Budoucí nevěsta může se svými kamarádkami naplánovat třeba dámskou jízdu. Nastávající nevěsta a ženich však mohou mít rozlučku se svobodou také společnou a pozvat na ni celou svou rodinu a všechny své přátele.

Tipy na dárek pro nevěstu na rozlučku
Rozlučka se svobodou se zpravidla koná jeden až dva týdny před samotnou svatbou. Ptáte se, jaký dárek pro nevěstu na rozlučku se svobodou se hodí především? Například láhev kvalitního vína a sklenic s věnováním, svatební diář, památeční šperk, svatební album, designový rámeček na svatební fotku, originální tričko s vtipným popiskem, designový polštářek nebo keramický hrneček s věnováním.

Dárek pro nevěstu na rozlučku může být originální, vtipný i praktický. Například z praktických dárků bude mít nastávající nevěsta radost mnohem déle, protože je bude moci následně používat den co den.

Svatební dárek pro nevěstu
Jaký dárek pro nevěstu zvolit v den svatby? Například svatební fotoalbum, svatební strom se jmény hostů, svatební obraz, poukaz na let balónem pro dva, romantickou dovolenou pro dva, stylové keramické hrnky pro dva, designový polštář On a Ona nebo věci určené na vybavení domácnosti.

Jako svatební dárek nevěsta spolu s ženichem jednoznačně uvítají peněžní dar. Určitý finanční obnos jim nemusíte věnovat pouze v obálce, bankovky a mince nevěstě a ženichovi vkusně zarámujte jako obraz. Hotovost jim můžete také schovat do bonboniéry nebo vložit do fotoalba, ve kterém bankovky proložíte fotografiemi.

Dárek pro nevěstu od svědkyně
V průběhu svatebního dne má velmi důležitou úlohu svědkyně nevěsty. Nastávající nevěsta si jako svědkyni zpravidla vybírá svou sestru nebo nejlepší kamarádku. Svědkyně například pomáhá nevěstě vybírat svatební šaty, ve svatební den jí asistuje při oblékání, líčení i česání. Po celou dobu svatby je svědkyně pravou rukou nevěsty, její povinnosti jsou přitom na vzájemné dohodě. Může například organizovat svatební zábavu nebo vybírat svatební dary.

A jak by měl vypadat dárek pro nevěstu od svědkyně? Svědkyně zpravidla nevěstě daruje podvazek nejlépe v modré barvě, aby měla nevěsta v den svatby něco darovaného a zároveň modrého. Dárek pro nevěstu od svědkyně může mít rovněž podobu památečního šperku nebo vtipné a zároveň památeční maličkosti.