Člověče napij se

Klasické Člověče nezlob se. Hra, kterou má doma snad každý, a jistě v minulosti trávil dlouhé hodiny při jejím hraní. Přitom tato hra může ve své dospělácké variantě přinést mnoho zábavy i na každé párty. A to v případě, kdy využijete její variaci, kterou je alkoholické Člověče nezlob se.
Princip hry Člověče s alkoholem je velmi podobný. Pouze s tím rozdílem, že místo klasických figurek máte štamprle, a logicky plné. A kolik jich vypijete, už záleží jenom na vás a na tom, jak půjde vám, nebo vašim soupeřům vyhazování. Jednoduchá možnost, jak si užít zábavu a zároveň se napít lihoviny, dle vaší chuti a přání.

Na alkoholu staví i další oblíbená hra na motivy Člověče nezlob se
Zmíněné Člověče ale rozhodně není jedinou hrou, kterou na různých večírcích a setkáních s přáteli oceníte. Podobně oblíbená je i stolní hra Člověče napij se. Ta nabízí jednoduché hrací pole, které samozřejmě musíte projít. Do cesty vám však jsou stavěny mnohé překážky a úkoly, které reprezentují kartičky. A  jak po krátkém hraní hry Člověče napij se poznáte, nedílnou součástí musí být i ona lahev alkoholu, bez které se po pár hodech kostkou neobejde žádný z hráčů.

Jednoduchá, ale dokonalá zábava
Dejte tak sbohem akcím, kde lidé pouze sedí, nudně komunikují a nebaví se. Uvidíte, že skutečně stačí kostka, figurky a dobře vymyšlená pravidla, počítající s panáky alkoholu. Během pár desítek minut se zábava natolik rozjede, že bude doslova k nezastavení. Za tímto účelem doporučujeme alkoholové dárky. A i pokud budete mít pod kůží již dostatek promile, nemusíte se bát, jelikož Člověče napij se, nebo i alkoholické Člověče nezlob se jsou tak jednoduché moderní hry, že je zvládnete hrát doslova v jakémkoliv stavu.

Navíc k tomu máte i silnou motivaci, a to onu sklenku alkoholického nápoje, kterou si jistě přejete vypít, nebo ji alespoň dopřát vašemu spoluhráči, a to ať už hrajete ve dvou, ve čtyřech, nebo třeba v osmi hráčích, což varianty těchto oblíbených her umožňují.