Chladicí půllitry či formy na led jako dárek pro muže i ženy: Zajistí vám to pravé letní osvěžení

V letních měsících dosahují venkovní teploty k tropickým hodnotám. Chcete si dopřát pravé letní osvěžení? Jelikož víme, že v parnu jsou tou nejlepší volbou vychlazené nápoje, skvěle vám poslouží chladicí půllitry i formy na led. Pokud se chystáte na letní party či zahradní grilování, tyto praktické letní dárky jsou navíc dobře mířeným dárkem pro hostitele.

Chladicí půllitr na pivo: Ideální dárek pro tatínka, dědečka, bratra i kamaráda

 

Každého muže v horku nepotěší nic víc než dobře vychlazené pivo. Jak ale zabránit tomu, aby pivo vlivem horkých teplot zteplalo? Praktickým pomocníkem je chladicí půllitr, který nedá teplému pivu žádnou šanci.

 

Chladicí půllitr, který je vhodným dárkem pro každého muže k narozeninám či svátku, vyniká dvojitou stěnou vyplněnou gelem. Stačí tedy, když chladicí půllitr nejprve vložíte do mrazáku dnem vzhůru. Po té, co gel ztuhne, do chladicího půllitru nalijte pivo. Váš manžel, tatínek či dědeček ocení, že si i během vysokých teplot budou moci pochutnávat na poctivě vychlazeném pivu.

 

Chladicí půllitr jako dárek pro ženy: Proč ne?

 

Chladicím půllitrem nemusíte obdarovávat jenom muže. Je to skvělý dárek pro ženy, které mají rády pivo. Velkým benefitem ovšem zůstává, že do chladicího půllitru nemusíte nalévat pouze zlatavý mok. Vychladíte v něm jakoukoliv limonádu a další tekutiny, takže jde opravdu o všestranného pomocníka. Opravdovou radost také jako dárek k svátku či narozeninám udělá všem partnerkám, manželkám, maminkám, babičkám i sestrám.

 

Chladicí půllitr je tedy ideálním dárkem nejen pro pivaře. Popíjet poctivě vychlazené nápoje můžete například z chladicích půllitrů o objemu 350 mililitrů a 500 mililitrů, což je objem jednoho piva.

 

Formy na led a ledové koule: To pravé na letní party

 

Pokud se během horkých letních měsíců chcete zchladit ještě víc, pořiďte si praktické formy na ledové koule. Tyto formy na led jsou vhodné jako dárek pro hostitele, ke kterému jdete na letní party nebo zahradní grilování.

 

Ve formách na led si můžete zamrazit ledové koule, kterými následně ochladíte i dochutíte nápoje a koktejly. Do těchto forem nepatří jenom voda. Můžete je doplnit ovocem či bylinkami. Namísto vody v nich zkuste zamrazit také džus či vodku. Váš letní drink bude mít hned jiné grády.