Borat plavky

Film s názvem Borat viděl ve své době snad každý. A co zaujalo především, to byly nejenom dokonalé vtipy hlavního hrdiny, ale pravděpodobně také jeho modely oblečení, ve kterých se během filmu předvedl. Doslova nezapomenutelnou je poté scéna v plavkách, která odstartovala doslova revoluci, jelikož Borat plavky, někdy též nazývané jako Boratky chce mít téměř každý. A proč? Především pro jejich naprosto unikátní střih, se kterým zaručeně nezkazíte legraci na žádné pláži, stejně tak na žádné bazénové nebo jiné párty, kde se předpokládá, že půjdete do plavek.
Plavky mají i svou licenci Borat
Daná obliba těchto plavek stoupla natolik, že dokonce mají i svou licenci, a budou tak s daným filmem navždy spojovány. Hledáte-li tedy originální mankini plavky, rozhodně vsaďte právě na tento model, který vám samozřejmě nabízíme ke koupi, a to v neonově zelené barvě – tedy přesně v té, jakou měl na sobě samotný hlavní hrdina filmu, tedy Sacha Baron Cohen. Díky danému fluorescenčnímu materiálu tak budete skutečně nepřehlédnutelní. Ostatně nejenom kvůli němu, ale rozhodně i díky odvážnému střihu, jaký plavky Borat mají.

Plavky Borat mohou být i vtipný dárek
Rozhodně je ale nemusíte kupovat pouze pro sebe, jelikož jsou naprosto skvělým, vtipným a neotřelým dárkem pro někoho z vašich blízkých. Sami uvidíte, že i je Boratovy plavky zaručeně překvapí, a obdarovaní sami neodolají a budou pokračovat v zábavě tím, že si je obléknou. Navíc se nemusíte být toho, že byste netrefili velikost, jelikož ta je v tomto případě univerzální.

Tak neváhejte a ukažte, že i vy umíte udělat skutečnou zábavu, nebo že jste mistry v tom, jak darovat vždy netradiční dárek. Na léto dokonalá volba, se kterou zaručeně ohromíte každého ze svých přátel. A to nejenom na pláži či u bazénu, protože můžete jít ještě dál, a vzít si je třeba na maškarní párty. A vítěz nejoriginálnější masky tak bude jasný.