Blahopřání k svátku: Jak by mělo vypadat?

Zajímá vás, jak přát k svátku partnerovi, partnerce, kamarádovi, kamarádce či jiné blízké osobě? Blahopřání k svátku může mít spoustu podob. Máme pro vás tipy na originální přání, která v den jmenin zaručeně potěší.

Popřejte vše nejlepší různými způsoby

 

V českém kalendáři, který obsahuje více než 365 jmen, se najde snad každý z nás. Stejně jako narozeniny každý v Česku s oblibou slaví i svůj svátek. Bude mít váš partner či jiný blízký člověk jmeniny? Kromě milého dárku jej potěšte také blahopřáním k svátku. Že nevíte, jakou formou mu popřát vše nejlepší? Na výběr toho máte opravdu spoustu.

 

K svátku popřejte tištěným blahopřáním

 

Oslavence v den jeho svátku potěšíte nejen květinami či kvalitní čokoládou. Pozvat jej můžete také do kavárny na voňavou kávu nebo do cukrárny na zmrzlinový pohár. K tomu všemu nezapomeňte připojit tištěné blahopřání k svátku s datem a vaším vlastnoručním podpisem. Tištěné blahopřání k svátku je nestárnoucí klasikou a člověka v den jeho jmenin vždy potěší.

 

Ke jmeninám věnujte dárek potištěný textem

 

Blahopřání k svátku nemusí mít pouze formu potištěného papíru. Jestliže chcete být originální, věnujte člověku, který má svátek, přímo dárek potištěný textem. Může jít například o hrnek na kávu, tabulku čokolády, polštář či skleněný korbel, které budou mít na sobě nápis “Všechno nejlepší k svátku”. Daný dárek k svátku s postiskem vždy vybírejte s ohledem na to, zda chcete blahopřání k svátku předat ženě, či naopak muži.

 

Pošlete SMS nebo napište přání přes messenger

 

Blahopřání k svátku můžete poslat také prostřednictvím moderních technologií. A to jako SMS zprávu nebo přes messenger či whatsapp. Na obsahu zprávy, kterou budete posílat, si samozřejmě dejte vysoce záležet. Záleží také k jaké příležitosti budete přání posílat. Jinou zprávu pošlete kamarádovi k svátku, jinou zase tátovi, kydž bude slavit den otců.

Jak může v tomto případě vaše blahopřání k svátku konkrétně vypadat? Jako krátký vzkaz, do kterého zapojíte trochu vtipu, ale také jako básnička. A to například:

 

Prý dnes slavíš svátek, tak hlavně žádný zmatek! V klidu si nohy na stůl dej a bohatě posnídej. Ten, kdo tě má rád, bude ti dnes k jménu přát.

 

Na mém stolním kalendáři tvoje jméno jasně září, proto ti k tvým jmeninám blahopřání posílám. Od koho je, to ty víš, proto přeji vše, o čem sníš.

 

Oslavuj své jmeniny, avšak pozor dej! Alkohol je zákeřný, přeji všechno nej!

 

Tvoje jméno dneska září, právě si ho předčítám. Napsali jej v kalendáři, vše nejlepší k jmeninám.

 

Tip: Pokud posíláte blahopřání k svátku přes messenger či whatsapp, připojte také vhodnou fotku nebo gif k svátku. A to třeba interaktivní kytici či líbající tvář.

 

Upřednostňujete klasiku? Přání napište ručně nebo rovnou pošlete dopis