7 tipů na dárky pro milovníky rychlých kol

Motorky, sportovní auta i formule, milovníci rychlých kol mají rozhodně z čeho vybírat! A vy také, protože pro ně máme v našem sortimentu celou řadu originálních dárků. Vyberte si, čím uděláte radost svému automobilovému nadšenci k svátku, narozeninám nebo pod stromeček…

Praktičtí pomocníci do auta a doplňky do kanceláře


Každý, kdo tráví v autě spoustu času, potřebuje mít občas po ruce mobil. Ale kam s ním? Špinit si okno přísavkami od držáku? To se nikomu nechce… Praktičtějším řešením je nanopodložka, která jednoduše přilne k palubní desce – můžete pak na ni položit brýle, telefon nebo třeba klíče a máte 100% jistotu, že na svém místě zůstanou i v ostře řezaných zatáčkách. Stejně tak se vám bude do auta hodit i cestovní USB adaptér, do kterého jednoduše zapojíte USB kabel na nabití telefonu.
Skvělým dárkem pro příznivce formule 1 je jednoznačně optická myš v podobě originálního monopostu. Stylovkou do kanceláře i do autodílny je pak i porcelánový hrnek s klíčem místo ucha.


Tyhle dárky potěší každého muže – k svátku i k narozeninám


Tráví váš partner, syn nebo otec spoustu čase v dílně a stále tam něco kutí? Opravuje rád auta nebo se jen tak hrabe v jejich součástkách? V každém případě by mu doma neměly chybět stylové panáky s ilustracemi nářadí, ze kterých si může s kamarády vždy připít na úspěšné dílo. Nebo se podívejte na další tipy na dárky pro kutily.


Po náročné práci v dílně nebo dlouhém řízení přichází na řadu odpočinek. A jak jinak, než v automobilovém duchu. Pořiďte svému auto-nadšenci polštář v podobě pneumatiky, na kterém se mu budou znát sny o automobilových závodech, ve kterých je vždy vítězem.Ve sprše by pak žádnému milovníkovi rychlých kol neměl chybět originální sprchový gel, který je věrnou replikou olejového motoru. Teda, ne svojí konzistencí, ale obalem. Ovšem pozor, aby náhodou nedošlo k záměně…